Despre ITEC!
Produse!
Contact!
 
 
Introducere!
Descriere!
Caracteristici tehnice!
Avantaje!


DESPRE ITEC

Departamentul Cercetare al Combinatului Petrochimic Brazi a fost infiintat in 1966. Incepand cu 1 ianuarie 1993, acest departament a fost reorganizat sub forma actuala a Institutului de Tehnologie Chimica ITEC Brazi, in conformitate cu H.G. nr. 654/14.10.1992.

In prezent, Institutul de Tehnologie Chimica ITEC Brazi are trei departamente:

1. Departamentul Polimeri si Intermediari
2. Departamentul Petrochimie
3. Departamentul Productie - Instalatii pilot

Primele doua departamente sunt de cercetare. In cadrul acestora activeaza personal atestat, cu inalta calificare si cu o bogata experienta in domeniu. Munca sustinuta de cercetare s-a concretizat de-a lungul anilor intr-un numar impresionant de studii, tehnologii, articole publicate in reviste de specialitate din tara si strainatate, participari la simpozioane, congrese, saloane interne si internationale, inventii inregistrate la OSIM, etc.

Cercetatorii Institutului au obtinut de asemenea doua premii ale Academiei Romane "Gheorghe Spacu" (in 1975 si 1980) pentru lucrari valoroase cu aplicabilitate practica.

Inventiile elaborate in cadrul ITEC Brazi au obtinut numeroase medalii la saloane de specialitate din tara si strainatate (peste 60 de medalii obtinute numai in ultimii zece ani).

Institutul de Tehnologie Chimica ITEC Brazi este deschis cooperarii cu orice partener interesat de cercetari in urmatoarele domenii: prelucrarea, aditivarea si stabilizarea polimerilor, obtinerea de compozite polimerice, petrochimie si sinteza organica fina, extractii de principii active din plante apartinand florei autohtone.

 
Pregatirea suprafetei!
Aplicarea!
Acoperirea!
Intretinerea utilajelor!
Masuri de protectia muncii si PSI!
Ambalare si depozitare!
Garantie!
 
:: NET Romania :: solutii Web & Internet pentru afacerea ta!
Copyright © 2004 Institutul de Tehnologie Chimica ITEC SA. Toate drepturile rezervate